Over ons

Wij vinden dat ieder kind het verdient om gezien te worden en recht heeft op de beste begeleiding in zijn of haar ontwikkeling.

Hoe we dit doen?

  • Door je een veilige leer- en leefomgeving te bieden;
  • We hebben oprechte interesse in hoe het met jou gaat;
  • We leren je leren, zodat je je diploma haalt;
  • We helpen je met hoe je in de wereld kunt staan;
  • We monitoren je ontwikkeling en bieden daarop de passende individuele begeleiding.

Eén gebouw, drie scholen

Onze school is een prachtig modern schoolgebouw waarin drie scholen gehuisvest zijn. Het H.N. Werkman College (vmbo), het Heyerdahl College (praktijkonderwijs) en onze school: de CSG Kluiverboom. Met ongeveer 225 leerlingen is de sfeer gericht op leren. Samen zorgen we voor de beste voorbereiding op je vervolgstudie en de toekomst in onze maatschappij. Bij ons op school word je gezien en gehoord, je doet ertoe!

Ons gebouw
In ons moderne gebouw hebben we praktijklokalen met de nieuwste technieken en faciliteiten. In goed uitgeruste keukens leer je koken, in de kapsalon doen we aan haar- en uiterlijke verzorging en in de werkplaats kun je sleutelen aan bijvoorbeeld auto’s, leer je lassen, metaal bewerken en elektrotechniek. Op ons schoolplein staat een kunstwerk van Michiel Kluiters; Wereldplek. Drie enorme krukken dienen als afdak, op de twaalf kleinere krukjes kun je zitten en er zijn speciale wifi-hotspots