Kennismakingsactiviteiten

Jij bent natuurlijk reuze benieuwd naar hoe onze school er van binnen uitziet en welke sfeer er hangt. En wij willen je dat graag laten zien. De open dag gaat dan niet door, maar er is een alternatief! Tijdens de Beleefmaanden in januari, februari en maart organiseren wij allerlei kennismakingsactiviteiten. Zo kunnen jij en je ouders toch kennis met ons maken en zien wat we in huis hebben!

Voor jou organiseren we een doe-middag waarop je op een leuke manier kennis kunt maken met onze school. Je ouders ontmoeten we graag online, voor hen organiseren we diverse online voorlichtingen.

Voor alle activiteiten moet je je aanmelden via de website van Scholenmarkt Groningen, dat kan vanaf maandag 21 december. Hieronder lees je meer over de invulling van deze activiteiten.

Doe-middagen

Wil jij op een leuke en actieve manier kennismaken met je volgende school? Kom dan langs op onze doe-middag Experience en beleef de Kluiverboom! Je krijgt echte lessen en gaat naar huis met iets wat je zelf hebt gemaakt. Het is bovendien een mooie kans om te ervaren hoe het is om bij ons op school te zitten. Om deel te nemen aan de doe-middagen kun je je aanmelden via de website van Scholenmarkt Groningen. In onderstaand overzicht zie je wanneer de doe-middagen plaatsvinden.

Als je je hebt opgegeven, krijg je via de mail verdere informatie toegestuurd. Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar info@csgkluiverboom.nl.

Hopelijk zien we je tijdens één van onze doe-middagen.

Online voorlichting voor ouders

Voor ouders organiseren we drie online sessies. Tijdens deze voorlichtingen vertellen we over onze opleidingen en projecten, maar ook over welke ondersteuning we bieden als leerlingen een extra steuntje in de rug nodig hebben. Daarnaast geven we informatie over de profielen, vakken, ondersteuning, dyslexie etc. En we beantwoorden uiteraard al uw overige brandende vragen. Voor deze online sessies moet u zich aanmelden via de website van Scholenmarkt Groningen. In de tabel hieronder staat wanneer de online voorlichtingen plaatsvinden.

De definitieve invulling van de avonden wordt zo snel mogelijk gecommuniceerd.

Als u zich heeft  opgegeven, krijgt u via de mail verdere informatie toegestuurd. Heeft u nog vragen? Stuur dan een mail naar info@csgkluiverboom.nl.

Data kennismakingsactiviteiten

Donderdag 21 januari 2021 Doe-middag Experience 14.30 tot 16.00 uur
Donderdag 28 januari Doe-middag Experience 14.30 tot 16.00 uur
Donderdag 4 februari 2021 Doe-middag Experience 14.30 tot 16.00 uur
Donderdag 4 februari 2021 Online voorlichting ouders Vanaf 18.00 uur
Donderdag 11 februari 2021 Doe-middag Experience 14.30 tot 16.00 uur
Donderdag 18 februari 2021 Doe-middag Experience 14.30 tot 16.00 uur
Donderdag 18 februari 2021 Online voorlichting ouders Vanaf 18.00 uur
Donderdag 4 maart 2021 Doe-middag Experience 14.30 tot 16.00 uur
Donderdag 4 maart 2021 Online voorlichting ouders Vanaf 18.00 uur

Je bent succesvol ingelogd in het afgeschermde gedeelte.