Scholenmarkt

Zit je in groep 8 en ben je op zoek naar een leuke middelbare school in Groningen? Dan is de Scholenmarkt een mooie kans om kennis te maken met middelbare in de stad Groningen en Ommelanden.

Scholenmarkt in de Euroborg

Op 7 & 8 november heten we jou en je ouders van harte welkom in de Euroborg in Groningen. Hier kun je kennismaken met diverse middelbare scholen, CSG Kluiverboom is ook aanwezig. Zo krijg je een eerste indruk en ontdek je welke kennismakingsactiviteiten en open dagen je kunt bezoeken.

Aanmelden

Wil je de Scholenmakt bezoeken? Vergeet je dan niet aan te melden voor één van de tijdsloten. Op www.scholenmarktgroningen.nl kun je je inschrijven voor een tijdslot aan de Scholenmarkt in de Euroborg. Een inschrijving geldt voor één leerling met één ouder/verzorger.

Online kennismaken

In aanvulling op de fysieke Scholenmarkt organiseren sommige scholen ook online voorlichtingen. Tijdens deze sessies vertellen voorlichters en leerlingen meer over hun school en beantwoorden ze al jouw vragen. Zo kan iedereen op de manier die voor hem of haar prettig is, kennismaken met het voortgezet onderwijs in de stad Groningen en Ommelanden.

Let op: voor een aantal online sessies moet je je aanmelden. Op de website van Scholenmarkt kun je je inschrijven voor één of meerdere sessies van diverse scholen naar keuze.

Wij geven ook een webinar op 14 december!

De sessies worden gehouden via MS Teams, een platform waar je vast al mee werkt. Tijdens deze voorlichtingen vertellen we over onze opleidingen en projecten, maar ook over de ondersteuning die we bieden als leerlingen een extra steuntje in de rug nodig hebben. Daarnaast geven we informatie over de profielen, vakken, ondersteuning, dyslexie etc. En we beantwoorden uiteraard alle brandende vragen.

Je bent succesvol ingelogd in het afgeschermde gedeelte.