Over ons

We zijn enorm trots op onze leerlingen. Kies je voor CSG Kluiverboom, dan zorgen we samen voor de beste voorbereiding op je vervolgstudie en de toekomst. Past CSG Kluiverboom bij jou? Dat lees je hieronder!

Betrokkenheid, ontwikkeling en plezier staan voorop 

Iedereen leert op een andere manier. Samen met jou bekijken we continu wat voor jóu het beste werkt en wat de volgende stap wordt. We leren je te leren en helpen je te ontdekken wie je bent, waar je goed in bent en vooral wat je leuk vindt om te doen! We volgen je ontwikkeling op de voet, sturen bij als dat nodig is en bieden de beste individuele ondersteuning om je op te leiden tot de vakman/-vrouw die in jou schuilt!

Kleine school

Met ruim 200 leerlingen is CSG Kluiverboom is een kleine, gezellige school. Leerlingen en docenten kennen elkaar goed.

Daniek:

Ik vind het fijn dat het zo klein is, dan is het ook niet zo druk.

Veiligheid en structuur

Een veilige leer- en leefomgeving vinden we belangrijk. Daarom proberen we de overgang van je basisschool naar onze school zo makkelijk mogelijk te maken. In klas 1 volg je de meeste lessen in je eigen stamlokaal. De docent komt dus naar jou, zodat jij je rustig kunt voorbereiden op de volgende les. Ook krijg je in het eerste jaar de meeste lessen van je mentor, je hebt dus niet telkens een andere docent. Zo kunnen we jou meer aandacht, hulp en duidelijkheid geven. En dat zorgt weer voor meer rust en stabiliteit in de klas.

Eén gebouw, drie scholen

Onze school is een prachtig modern schoolgebouw waarin drie scholen gehuisvest zijn. Het Werkman VMBO, het Heyerdahl College (praktijkonderwijs) en onze school: CSG Kluiverboom.

On onze school hebben we praktijklokalen met de nieuwste technieken en faciliteiten. In goed uitgeruste keukens leer je koken, in de kapsalon doen we aan haar- en uiterlijke verzorging en in de werkplaats leer je lassen, metaalbewerking, hoe je een drone bestuurt metaalbewerken en elektrotechniek. Op ons schoolplein staat een kunstwerk van Michiel Kluiters; Wereldplek. Drie enorme krukken dienen als afdak, op de twaalf kleinere krukjes kun je zitten en er zijn speciale wifi-hotspots

Je bent succesvol ingelogd in het afgeschermde gedeelte.