Open dag 2023

Hoe ziet CSG Kluiverboom er vanbinnen uit? Wat voor sfeer hangt er? Wie zijn de docenten? Hoe ziet een praktijklokaal eruit? Benieuwd naar wat wij in huis hebben? Ontdek het op onze open dag!

De open dag op CSG Kluiverboom vindt plaats op

Woensdag 1 februari van 16.30u tot 20.30 uur

Op de open dag kun je de hele school bekijken. Je kunt van alles zien en doen en we vertellen je meer over onze opleidingen en projecten, maar ook over welke ondersteuning we bieden voor als je een extra steuntje in de rug nodig hebt. En natuurlijk staan we klaar om alle vragen van jou en je ouders te beantwoorden. Voor de open dag hoef je je niet in te schrijven.

Online voorlichting

In aanvulling op een bezoek in de school organiseren we ook online voorlichtingssessies: een algemeen webinar in november/december en een webinar ondersteuning in januari/februari.

Doe-middag Experience

Nu kunnen we ons voorstellen dat jij als groep 8-er misschien liever actief bezig bent en graag echt iets dóet. Daarom organiseren we voor jou ook een doe-middag  op woensdag 11 januari 2023. Hier kun je op een leuke, actieve manier kennismaken met onze school. Lijkt je dat leuk? Klik dan op onderstaand link om je aan te melden! Dat kan tot en met 10 januari 2023.

Heb je onze video’s al ontdekt? In de GoPro Tour leidt Sten je rond door onze school én het Noorderpoort College, waar je ook les krijgt. Femke en Ninthe laten hieronder zien waarom zij het zo naar hun zin hebben op CSG Kluiverboom. Zo kun je vast een kijkje nemen in de school!

Femke en Ninthe vertellen je graag wat zij leuk vinden aan CSG Kluiverboom!

Je bent succesvol ingelogd in het afgeschermde gedeelte.