Online voorlichting

In aanvulling op een bezoek in de school organiseren we ook online voorlichtingssessies: een algemeen webinar in november/december en een webinar ondersteuning in januari/februari.

Algemeen webinar

Tijdens het algemene webinar vertellen we over onze opleidingen en projecten en geven we informatie over de profielen, vakken en ondersteuning. We hebben een leuk programma voor jou en je ouders waarin zowel docenten als leerlingen vragen beantwoorden als: Wat houden die profielen precies in? Wat voor vakken krijg je op school? Wat doen de leerlingen nou eigenlijk in een tussenuur? Hoe ziet de brugklasintroductie eruit? Als je vraag er niet tussen zit, er is natuurlijk gelegenheid om vragen te stellen!

Tijdens deze voorlichting geven we alleen algemene informatie over de ondersteuning die we bieden. Heb je behoefte aan meer informatie, bezoek dan ook het webinar ‘ondersteuning’.

 

Webinar ondersteuning

Ben je benieuwd hoe het zit met de ondersteuning bij bijvoorbeeld dyslexie of faalangst? Dan raden we het webinar ondersteuning aan. Tijdens dit webinar gaan we dieper in op dit soort vragen en lichten we toe welke ondersteuning we bieden als leerlingen een extra steuntje in de rug nodig hebben.

De exacte data zullen binnenkort worden gepubliceerd.

Je bent succesvol ingelogd in het afgeschermde gedeelte.